dilluns, 16 de setembre del 2013

Us presentem: Catalonia is not Padania

Benvolguts amics,
L’11 setembre 2013, mentre més d’un milió i mig de persones a Catalunya es donaven les mans per unir-se en una cadena per la independència de més de 400 km de longitud, els diputats de la Lega Nord s’exhibien a la cambra del Parlament italià vestint samarretes amb la bandera independentista catalana.
No ens interessen gens els arguments de la Lega Nord. Ens incomoda moltíssim que l’acostament a un moviment populista, racista i xenòfob, pugui malmetre la imatge d’un procés pacífic i civilitzat, on hi participen una gran part dels ciutadans i dels partits catalans, compromesos amb mots d’ordre tals com legalitat, diàleg, europeisme.
El nostre objectiu és sensibilitzar l’opinió pública catalana a malfiar-se de les instrumentalitzacions de la Lega Nord; i, alhora, donar l’oportunitat als italians de relacionar-se amb Catalunya lliures dels prejudicis que d’aquestes mateixes instrumentalitzacions en són la principal conseqüència.
Catalonia is not Padania: la cultura i la identitat catalanes no comparteixen gens la hipotètica cultura padana de la Lega Nord.


Ens podeu seguir a  
FB  https://www.facebook.com/cataloniaisnotpadania
Twitter @CATisNotPadania

Cap comentari: